Smakfulle Stjørdal

VAKRE

Stjørdal

Det vakre og historiske Stjørdal ligger 40 minutter fra Trondheim sentrum, og bare et steinkast fra Trondheim lufthavn. Dette er også et utrolig sted å utforske de forskjellige smakene som produseres på de ulike gårdene i området, og dermed få en følelse av kvaliteten på maten som kommer fra regionen.

Den historiske gården Ersgard, er en familiedrevet virksomhet som har vært i samme familie i generasjoner. Et besøk til Stjørdal er ikke fullstendig uten et besøk hos det sjarmerende kaffebrenneriet Langøra Kaffebrenneri, lokalisert med det gamle gårdsmuseet Hjelseng Gård. Her kan du teste ut Hjelsengs fantastiske kjøkken basert på lokale råvarer med lokale øl – eller ferskbrygget kaffe.

Besøk historiske monumenter som Hegra Festning, eller det fantastiske historiske slottet Steinvikholmen, som flyter i Åsenfjorden. Nasjonalparkene Skarvan og Roltdalen ligger bare en 30-minutters kjøretur unna, og det gjør også den livlige mathovedstaden Trondheim. Gå en tur, utforsk naturen i området, fisk etter laks i Stjørdalelva eller fang et insta-øyeblikk på Hell stasjon utenfor Godsekspedisjonen.


Stjørdal