Restaurant

Troll

Matmagi

Spisestedet Troll i Trondheim byr sine gjester på tradisjonsrike matopplevelser som forundrer. Gjør deg klar for matmagi, høy temperatur og en helt spesiell opplevelse. Troll er ikke som alle andre restauranter. Entreprenør og tidligere bandmedlem i den norske folkrock-gruppa Gåte, Sveinung Sundli, styrer i spakene. Han brenner for å gjøre ting på en litt annen måte. Kjøkkenet tenker utenfor boksen og serverer deg mat som forundrer. Det spennende spisestedet holder til langs Fosenkaia i Trondheim og er tett på sentrum, diverse kulturtilbud og barer. På kjøkkenet blandes norske tradisjoner, høy temperatur og fandenivoldskhet. Du finner retter som stekt torsketunge og grillet kveite, ristet andehjerte fra Holte Gård og urtestekt hest fra travbanen. Til dessert kan du for eksempel velge å fordype deg i en smaksrik og fargerik blodappelsinsorbet. Det står med andre ord ikke på oppfinnsomheten til kokkene.

I god norsk ånd er det alltid mye fisk på menyen. Fisken som serveres er av ypperste kvalitet. Mannskapet på kjøkkenet, ledet av kjøkkensjef Lars Laurentius Paulsen, er en vaskekte fiskekjenner. Restauranten har inngått en avtale med Vesteraalens Fiskemottak. Mottaket sender nyfanget fisk direkte til Troll. Helt fersk, altså! Fiskerettene tilberedes med ingredienser som løfter sjømaten til et helt nytt nivå. Trolls servitører er dyktige til å foreslå viner som kler de ulike smakene.

Men det er ikke bare vinen som skal passe med maten. Lokalet er av den historiske sorten. Tømmeret i restauranten er eldgammelt – over 150 år gammelt – og fra taket henger gamle lysekroner. Det er en hyggelig og litt mystisk stemning i det historiske lokalet, og det er kanskje dette som gjør opplevelsen på Troll så spesiell. Så gjør det heller ingenting at maten og drikken overrasker gang på gang. Gled deg!


Kontakt

Troll Restaurant
Fosenkaia 4A, 7010 Trondheim
Telefonnummer: 73 48 79 90
E-post: post@trollrestaurant.no
Hjemmeside: trollrestaurant.no

Åpningstider

Man – lør: 16.00 – 23.00
Søn: Stengt

Troll Restaurant