Restaurant

To Rom og Kjøkken

Opplevelsen…

Inspirert av Middelhavets kjøkken, To Rom og Kjøkken (2ROK) tilbereder mat på en måte hvor kvalitetsingredienser er opphøyd mens de samtidig beholder sin distinkte karakter. Menyen følger sesongene gjennom året, så du får alltid servert ferske råvarer på sitt beste. To Rom og Kjøkken har et nært samarbeid med lokale produsenter som gir restauranten tilgang til råvarer av høy kvalitet, inkludert sjømat, grønnsaker, vilt, sopp og bær. Trøndelag er den største og viktigste matproduserende regionen i Norge, og 2ROK ønsker å bidra til å gjøre Trøndelag som matregion bedre kjent.

Restauranten holder til i et lite trehus midt i sentrum av Trondheim, hele huset ble renovert i 2015, med fokus på em god atmosfære, varme farger, materialer av høy kvalitet og god akustikk. 2ROK har private rom i første etasje som passer for grupper fra 10 til 90 mennesker. De har også fleksible løsninger for å dele opp separate rom for å skape den perfekte settingen for bursdager og andre feiringer, Ph.D middager, firmamiddager, kokke- og vinkurs og andre grupper som ønsker separate rom.


Intervju

Trondheims stolte Roar

Et sjarmerende trehus i Carl Johans gate, typisk for Midtbyen i Trondheim, huser ikke bare en av byens mest folkekjære restauranter. Det huser også en av byens stolteste forkjempere, Roar Hildonen.

 «For 25 år siden hadde jeg kolleger i Oslo som oppfordret meg til å flytte ned dit. De kunne ikke fatte og begripe hvorfor jeg jobbet i Trondheim,» minnes Hildonen med et smil om munnen.

 «Jeg anbefalte dem å flytte opp hit i stedet. Her har vi jo verdens beste råvarer!»

Les mer


Kontakt

To Rom & Kjøkken
Carl Johans gt 5, 7010 Trondheim
Telefonnummer: 73 56 89 00
E-post: booking@2rok.no

Åpningstider

Hjemmeside: toromogkjokken.no

To Rom og Kjøkken