Britannia hotel

Palmehaven

historisk & elegant

Byens storstue

Britannias Palmehaven, dateres tilbake til århundreskiftet, og er det ikoniske midtpunktet i hotellet. Palmehaven, som et historisk landemerke, har lenge vært et sted for oppdagelse og spesiell anledning. I dag er denne elegante, storslåtte spisesalen hjem til internasjonale smaker, kunst, mote og kultur. Palmehaven har mye av sin originale design og innredning fra begynnelsen av 1900-tallet, inkludert fontenen og grønne palmer. Et flygel er klar til å ledsage lunsj, afternoon tea og spesielle begivenheter.

Frokost

Palmehaven er stedet for hotellets 5-stjerners frokost. Gjestene kan glede seg over en nydelig presentert buffé med kjøtt og ost fra prisbelønte norske produsenter, sammen med herlige forretter som açai bærbolle, med granola og frukt. I tillegg til en kuratert buffé, kan gjestene bestille fra en à la carte-meny med barista-kaffe, smoothies, egg, vafler, Røros tykkskåret bacon og mer, alt etter bestilling. Frokost er inkludert i romprisen.

Frokost er også tilgjengelig for gjester som ikke bor på hotellet mellom 06:30 – 09:30, mandag til fredag, avhengig av tilgjengelighet (07.00 til 11.00 om sommeren). Pris per person 450 kroner.

Afternoon Tea

Palmehaven serverer klassisk afternoon tea på lørdag og søndag mellom 13:00 og 17:00. Om sommeren serveres ettermiddagste hver dag (kl. 16.00 til 16.00). Nyt et utvalg av søt og salt fingersmat og delikate godbiter, sammen med et utvalg av deilig te. En pianist spiller samtidig flotte toner på flygelet. 450 kroner per person.

Sommermeny

Fra 21. juni til 16. august arrangerer Palmehaven en à la carte-middag, med fokus på sesongens beste lokale råvarer. Ulike forretter, hovedretter og desserter, kuratert av hotellets berømte kokker. Barnemeny er også tilgjengelig.

Events

Palmehaven kan bestilles for privat selskap, med plass til 300 personer. Palmehaven har også spesielle lunsj- og middagsmenyer i visse årstider og høytider. Kontakt Britannia Hotel for detaljer.

Artist in residence

Britannia fortsetter sin historie med å bringe kunst og kultur til Trondheim. Besøk hotellnettstedet for å finne utvalget av musikere som er planlagt å gjennomføre intimkonserter i Palmehaven.


Kontakt

Palmehaven
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim
Telefonnummer: 73 80 08 00
E-post: event@britannia.no
Hjemmeside: britannia.no

Åpningstider

Frokost:
Man – fre: 6.30 – 10.00
Lør – søn: 8.00 -11.00

Afternoon Tea:
Lør – søn: 13.00 – 17.00
Siste bordsetting kl. 15.00

Palmehaven