Smaken av Italia

Olivia Solsiden

Autentiske italienske smaker

Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, service og personale som skinner av fellesskap og lidenskap samt dyktige og lekne kokker – akkurat som i en italiensk familie. Olivia åpnet for første gang dørene på Aker Brygge i 2006 med en meny som senere har blitt kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter. Det italienske kjøkken verdsetter få, men veldig gode råvarer og dette har vi selvfølgelig adoptert.

I dag har vi åtte restauranter i fem byer. Alle har den samme lune atmosfæren som vi er kjent for, men restaurantene har også hver sin personlighet som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. I Trondheim ser vi til Firenze. De forskjellige byene byr på unike smaker og mattradisjoner som tar deg med på en smaksreise gjennom Italia, og som du kan oppleve på de forskjellige restaurantene våre.

Den første restauranten utenfor Oslo åpnet vi i Trondheim, ytterst på Solsiden, en unik bydel som ligger langs Nidelven. De mange broene over elven gjorde Firenze til en naturlig inspirasjonskilde for denne restauranten, noe som preger deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære – akkurat slik det skal være hos oss. Uteserveringen på Solsiden har fantastisk beliggenhet på hjørnet ytterst på bryggen med utsikt mot Nidelven og folkelivet på torget utenfor. Området er utstyrt med varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til Nidelven og folkelivet på Solsiden.

Benvenuti!


Kontakt

Olivia Trondheim
Beddingen 16, 7014 Trondheim
Telefonnummer: 23 11 54 70
E-post: booking@olivia.no
Nettside: oliviarestauranter.no

Åpningstider

Man – Ons: 11.00 – 22.00
Tor – Lør: 11.00 – 23.00
Søn: 13.00 – 22.00

Olivia