Street Food & Scene

Lager11

fra åtte forskjellige kjøkken

Byens mathall

Lager11 er møteplassen på Sluppen med street food, egen scene & god stemning. Dette skal være et et blomstrende møtested for mat, kultur og opplevelser i Trondheim. Mathallen gir en mulighet til utfordre smaksløkene med nye ukjente smaker og kanskje finne den nye favoritten. Indisk fra Curry in a Hurry, ferske gyros hos Symposium eller smakfull meksikansk mat hos Santo Taco for å nevne noen. Valget er ditt!

Lager 11s visjon er å gjøre drømmer mulig gjennom å skape en mathall med matboder drevet av gründere med innvandrerbakgrunn. Gjennom å være et veksthus for kulturfeltet, er Lager11 en levende møteplass på Sluppen der alle er velkomne til å delta og oppleve!

En egen drikkestasjon byr på mineralvann, kaffe og kake, og et glass vin for den som foretrekker det. Her tilbys det også kortreist øl fra lagerets gode nabo Austmann. Kos deg i loungen eller ta turen opp på mesaninen med utsikt over hele mathallen.


Adkomst

Metrobusslinjene 1 og 2 fra sentrum: Du går av på holdeplass Kroppanbrua. Følg gå- og sykkelsti langs E6 tilbake mot Sluppen og gå undergangen til Sluppen, du har Lager11 på venstre hånd når du kommer opp fra undergangen. Det tar 8 minutter til fots.

Alternativt busslinje 10 og 73: Gå av på holdeplassen Nidarvoll skole. Følg Sluppenvegen, og du vil etter 6 minutters gange få Lager11 på høyre hånd, (og Austmann på venstre hånd).

Fra sentrum, tar det 15-20 min med bysykkel til Sluppen


Lyst på en utfordring?

Vegg i vegg med mathallen finner du 2000 kvadratmeter med buldring, barneklatring og god stemning hos Grip Klatring.


Kontakt

Sluppenveien 11, 7037 Trondheim
Epost: post@lager11.no

Åpningstider

Hjemmeside: lager11.no

Lager11