mat & drikke
Døgnvill Burger
lokale råvarer
Døgnvill Burger
Døgnvill Trondheim åpnet dørene i 2017 og er den fjerde i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter i Norge. Restauranten ligger plassert midt i hjertet av byen, rett ved Torget, og er moderne og stramt innredet etter inspirasjon fra amerikanske dinere på 1920-tallet. Selv om Døgnvill på papiret er en kjede i dag, hverken tenker eller oppfører de seg som en. Teamet bak Døgnvill Trondheim er en gjeng joviale og trivelige folk med masse yrkesstolthet, som først og fremst er ute etter å skape unike opplevelser for gjestene. Det får de til gjennom å være seg selv, drive bedriften på ærlig vis, velge topp kvalitet på alle råvarer og ikke minst: Ta vare på hverandre.
Hos Døgnvill er det bare mat og drikke av høyeste kvalitet som gjelder. Døgnvill setter alltid kvalitet foran pris, og det går sport i å lete etter originale, lokale og kule produkter som de både kan og vil gå gode for. Storfekjøttet kommer fra Jæren og kvernes til perfeksjon av Albert Idsøe i Stavanger, iskremen lages på egen resept på en liten fabrikk i Gudbrandsdalen og potetene dyrkes og kuttes på millimetermål på Toten, for eksempel. Og det gjesten har i glasset er selvsagt like viktig: Alt fra tjukke, amerikansk-inspirerte milkshakes til spennende øl fra lokale bryggerier.
Kontakt
Munkegata 26, 7011 Trondheim
Telefonnummer: 73 80 86 00
E-post: post@dognvilltrondheim.no
Hjemmeside: dognvillburger.no
Åpningstider
Man – tor: 11.00 – 23.00
Fre – lør: 11.00 – 24.00
Søn: Stengt
Kjøkkenet stenger én time før restauranten