Lunsj

Sellanraa Bok & Bar

Spis

Friskt & lokalt

Sellanraa Bok & Bar er en mat- kaffe- og bokbar som åpnet høsten 2016. De som står bak Sellanraa har bakgrunn fra restauranter i Oslo, Trondheim og Frankrike, og til felles har de alle en lidenskap for jordnær og bærekraftig drift.

Hos Sellanraa har grønnsakene hovedrollen på tallerken og sammen med fantastiske meieriprodukter fra Grindal og Fannrem, sopp fra Verdal, villfisk og hele dyr ønsker de å skape gode frokost- og lunsjopplevelser for sine gjester. I maten som serveres finner du gjerne deres egen vri på gamle tradisjoner, eller nye retter med inspirasjon fra egne opplevelser. Hos Sellanraa er de opptatt av å følge sesongene, og disse utnyttes på best mulig måte ved å sylte, safte, tørke og fermentere. Alle grønnsakene kommer hovedsakelig fra Grønt fra Grindal, i tillegg til Trøndersopp og det de sanker selv og dyrker i bakgården.

Eirin og Frederic Klev møttes som unge kokker i Oslo, og flyttet senere hjem til Trondheim for å starte både familie og kafé sammen. Der møtte de Christina Christensen, og sammen har de jobbet med å skape det stedet som de selv har savnet i byen vår. De lager sin egen drømme-arbeidsplass og serverer hjemmelagde produkter ved hjelp av råvarer de er veldig stolte av. Sellanraa har et nært samarbeid med bønder i nærområdet for å kunne utnytte de fantastiske mulighetene Trøndelag har å by på.

Gode stunder og opplevelser

Hos Sellanraa serveres kaffe med bønner fra de beste brenneriene i Norge. Det etterstrebes å fremheve den beste smaken i hver kopp og vil ikke servere kaffe tilsatt noe annet enn vann og kjærlighet. På sommeren lager de derimot sin egen ferskmelksislatte med melk levert fra Fannrem.

På SELLANRAA skapes gode stunder og opplevelser. Her kan du kose deg med en av bøkene som står i bokhylla, slå av en prat om mat eller kaffe, ta deg et glass vin eller møtes for frokost eller lunsj. På kveldstid holdes mange av Litteraturhuset i Trondheims arrangementer hos Sellanraa, og du kan oppleve alt fra boklanseringer og poesislam til debatter og temakvelder. Sellanraa ligger som et knutepunkt i Kulturkvartalet, med Hovedbiblioteket, Litteraturhuset og Kunsthall Trondheim som nærmeste naboer. Sellanraa er også en bokhandel og de har private selskaper, kurs og catering.


Kontakt

Sellanraa Bok & Bar
Prinsens gate 32, 7011 Trondheim
Telefonnummer: 46 91 24 80
E-post: post@sellanraabar.no

Åpningstider

Nettside: sellanraabar.no

Sellanraa Bok & Bar