overnatting

Nidaros Pilegrimsgård

Skjult perle

Nidaros Pilegrimsgård

Nidaros Pilegrimsgård ligger idyllisk til mellom Nidelven og Nidaros Domkirke, ca 3 minutters gange fra Trondheim sentrum og i nærhet til byens andre severdigheter. Både pilegrimer og ikke-pilegrimer er hjertelig velkommen. Alle rom har egen dusj med wc og er utstyrt med sengetøy og håndklær.

Pilegrimsgården er også informasjonssenter for Pilegrimsleden – St. Olavsvegene til Trondheim og et bra sted å besøke før man begir seg ut på sitt pilegrimseventyr. De ansatte er klare for å gi hjelpsomme tips for erfarne så vel som nye vandrere.

Streif Bakeri og Café

En skjult perle som tilbyr deilige lunsjretter, nystekt bakst og søtsaker av høyeste kvalitet til pilegrimer, turister og lokalbefolkningen. Hos Streif Bakeri og Café kan man nyte en lett lunsj og en pust i bakken med nydelig utsikt mot Nidelva og Bakklandet.

Pilegrimsvaffel, hjemmelagde kaker, kjeks og fersk bakst – her er det mange godsaker å velge mellom. Surdeigsbrødet som serveres kommer fra det lokale bakeriet Isak og alle bakevarer er bakt på urkorn. Historiefortelling er en viktig del av Streifs identitet. Det ligger en historie bak enhver gjenstand og ofte får du en god historie med på kjøpet når du besøker Streif.

Uteserveringen med utsikt over elva mot Bakklandet er en oase midt i byen. Midt mellom grønne vekster og duftende blomster kan du nyte en rykende fersk kopp kaffe mens storbylivet går sin vante gang utenfor.


Kontakt

Nidaros Pilegrimsgård
Kjøpmannsgata 1, 7013 Trondheim
Telefonnummer: +47 73 52 50 00
E-post: post@pilegrimsgarden.no
Hjemmeside: pilegrimsleden.no

Nidaros Pilegrimsgård