ørnesafari_explorehitra-2282

Hitra

Et øyrike der du kan oppleve norske kysttradisjoner og verdensledende havbruksteknologi. Der du kan plukke kamskjell og spise de så ferske som det går an. Der du kan dra ut på storhavet og leke i bølgene med vind i håret. Der du kan sove på bryggekanten og få servert frokost fra lokale matprodusenter. 

Kystens paradis

Hitra er Norges fjerde største øy. Her møter du mennesker med en stolt kystkultur som sier hei og ønsker velkommen. På sommerhalvåret syder øya av liv med feriegjester som kommer tilbake til hyttene sine og besøkende som opplever Hitra for første gang.

Rundt 45oo mennesker er fastboende, og det finnes nesten like mange bademuligheter. Om man er ute på sjøen eller går tur på de mange kyststiene, så finner man alltid et sted å ta en dukkert. Og ja, du kan bade året rundt.

Minner for livet.
Øya er et eldorado, for både store og små. Du kan dra på museumsbesøk, besøke gårdsbutikker som selger egenprodusert mat, besøke oppdrettsanlegg, dra på fisketur, kjøre båt, spise fantastisk mat og besøke steder der du kommer tett på kysthistorien. Du finner overnatting som passer både store og små lommebøker.