KOM DEG RUNDT I OG UT AV TRONDHEIM

Med Buss

Kollektivtransport

Det er enkelt å reise i og utenfor Trondheim sentrum med buss. Det er ikke mulig å kjøpe billett ombord på bussen, det må gjøres i forveien enten på betalingsautomater som står stasjonert på enkelte holdeplasser, eller i appen. Man kan også kjøpe 24-timers billett eller 7-dagers billett.

Alle busser er laventré slik at du enkelt kan trille rett om bord. Disse bussene har manuelle ramper som sjåføren skal bistå med å ta ut ved behov. Det er egne plasser til rullestol i bussene plassert fremme i bussen, i nærheten av sjåfør.


ATB SOMMERPASS 2021

Med AtB SommerPass kan du reise i hele Trondheim og Trøndelag på en billett i sju dager! Passet er gyldig på buss, lokaltog,* trikk, hurtigbåt og ferje. Sommerpasset er gyldig fra 21. juni til 8. august. Få inspirasjon om hvor og hvordan du kan reise med SommerPasset her.

*Tog med setereservasjon er ikke inkludert i SommerPasset 2021.

Kontakt

AtB kundeservice og besøkssenter
Prinsens gate 41, 7012 Trondheim
Telefonnummer: +47 478 02 820 
Hjemmeside: atb.no

ANDROID APP
IPHONE APP


Trikken

Gråkallbanen er den nordligste trikkelinjen i verden og er av Trondheims største turistattraksjoner. Trikken starter i St. Olavs gate i sentrum og ender oppe i naturskjønne omgivelser på Lian. Underveis får du fantastisk utsikt over byen. På Lian er det gode muligheter for bading i Lianvatnet. Kjøp billettene på samme app som for AtB-bussene ovenfor.


Turbuss

For store grupper kan det være behov for å leie en buss med eller uten guide. Trondheim har flere transportselskaper som tilbyr leie av turbuss og minibuss.

UNIBUSS

Telefonnummer: +47 67 98 04 80
Hjemmeside: unibuss.no

NIDAROS TOUR

Telefonnummer: +47 45 15 22 22
Hjemmeside: nidarostour.no

BOREAL TRANSPORT

Telefonnummer: +47 51 56 41 00
Hjemmeside: boreal.no