Tautra

Klostergården

En autentisk opplevelse

Ut av byen

Klosterøya i Trondheimsfjorden er kjent for sin historie, vakre natur og sitt rike fugleliv. Like ved ruinene av det gamle cistercienserklosteret fra år 1207 finner du Klostergården som er et egnet sted for gode opplevelser, enten du er på dagstur eller vil nyte noen dager på øya.


Overnatting

Stedet tilbyr overnatting i lyse, trivelige rom i tre ulike boenheter: i hovedhuset satt opp på begynnelsen av 1800-tallet, kårhuset fra 1956 og «Stålehuset» fra 2000-tallet. I overnattingen inngår deilig gårdsfrokost, sengetøy og håndklær. Her sover man godt i gode senger og våkner opp til fuglekvitter og med følelsen av «gårdsro».


Bryggeri

Odelsgutten Jørn er bryggerisjef ved Klostergården Håndbryggeri. Hans ønske om å holde det håndverksmessige aspektet ved bryggeprosessen i hevd ved blant annet ved å tørke maltet i eget såinnhus samt samarbeidet med Bonsak gårdsmalteri gjør Klostergården til et av de første mikrobryggeriene i Norge som bruker bare norskdyrket korn i øl- og whiskeyproduksjonen.  Ølsmaking og flerretters ølmiddag med utvalgte kombinasjoner er et populært tilbud for grupper og bedrifter.


Restaurant

Hos Klostergården kan du nyte både lunsj og middagsretter basert på familieoppskrifter og kortreist mat. Ingredienser fra Frosta og produkter produsert på gården. Her utvikles alltid nye retter, som kombinerer den tradisjonelle norske stilen og tanken om at maten skal være sunn og interessant. Klostergården dyrker aronia, gresskar, bringebær, epler, peppermynte og rabarbra som foredles og som det framstilles gårdsmatprodukter av.


Gårdsbutikk

Deres gårdsbutikk er et lite univers for seg selv. De spenner vidt, alt fra egne gårdsmatprodukt, ølutsalg, lokalprodusert mat, kremer og såper fra Mariaklosteret, interiør, bøker og tekstiler. I tillegg fører de et stort utvalg av bøker og leker til barn. Her vil du kunne finne noe utenom det vanlige til både familie og venner.


Kontakt

Klostergården Tautra, 7633 Frostra
Telefonnummer: 74 80 85 33
E-post: post@klostergardentautra.no
Hjemmside: klostergardentautra.no

Åpningstider Restaurant

Man – søn: 11.00 – 18.00

Åpningstider butikk

Man – søn: 11.00 – 16.00

Klostergården