Et gårdsopphold i Stjørdal

Ersgard

250 ÅR MED HYGGE

Ersgard

Besøk tradisjonsrike Ersgard i Stjørdal, bare 10 minutter med bil fra Trondheim lufthavn Værnes. Fra det 250 år gamle gårdstunet i Ersgard er det kort vei til herlige opplevelser i Stjørdalen og i Trondheim. Du kan bade i sjøen i Storvika, utfordre deg selv i Rypetoppen klatrepark i Meråker eller gå i fjellet i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Når du bor i Ersgard kan du vandre i det flotte kulturlandskapet, fiske etter laks i Stjørdalselva eller bare nyte god mat i et autentisk miljø med et unikt vertskap og en spennende historie. Ersgard har tre selvstendige leiligheter i den gamle trønderlåna på gården, og et romslig hus ved elvebredden.

Nærheten til flyplassen gjør det enkelt å bruke Ersgard som møtested for jobbaktiviteter. Du kan leie ett eller flere møterom på gården, og gjerne overnatte for et møte over to dager. Møterommene har plass mellom 20 og 70 gjester, og det er plass til opptil 100 personer på gjestebudsmiddag.

Ersgard serverer bondekost på bondevis, basert på råvarer fra landskapet rundt oss. Som feriegjest kan du også lage maten din selv.

Ersgard holder åpent året rundt.


Kontakt

Ersgard
Sørsidevegen 460, 7514 Stjørdal
Telefonnummer: 90 18 72 20
E-post: post@ersgard.no
Hjemmeside: ersgard.no

Ersgard