Historiske

Bårdshaug Herregård

Orkanger

Sov godt på historisk grunn

Bårdshaug Herregård ligger på Orkanger, 42 km sør-vest for Trondheim i stille og rolige omgivelser. Bårdshaug Herregård var hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams – arkitekt, minister, godseier og konsul. Den vakre og helt unike herregården med tilhørende bygninger, lager en fantastisk ramme rundt det som er dagens hotell. Hotellet har blitt utvidet i flere omganger med bygninger fra 1890 til 2010. 

I sesong kan du fiske i hotellets eget laksevald i elva Orkla. Flotte turområder er tilgjengelige året rundt.

Hotellet har 89 rom og en kapasitet på opptil 167 gjester, med rom i den historiske herregården, de sjarmerende stasjonsbygningene (fra 1890-tallet) og i hotellservicebygningen (fra 1980 og 2010). Hotellet ligger sentralt i Orkanger innen gangavstand til butikker, kultur, koselige kafeer og fine rekreasjonsområder.

Restaurant Ministeren

I hotellrestauranten Ministeren kan du nyte et godt måltid fra lokale råvarer. I Minister Thams sin lounge får man et innblikk i glansdagene til Christian Thams, og menyen er inspirert av hans eventyrlige liv.

Restaurant Ministeren er dessverre stengt sommeren 2020, men det vil være mulig å kjøpe seg middag av lokale råvarer på hotellet.


Kontakt

Bårdshaug Herregård
Orkdalsveien 102, 7300 Orkanger
Telefonnnummer: 72 47 99 00
E-post: post@baardshaug.no
Hjemmeside: baardshaug.no

Bårdshaug Herregård