Hitra

Ansnes Brygger

Hitra

Sjømat i verdensklasse

Hos Ansnes Brygger får du unike matopplevelser. Restauranten er åpen hver dag i sommersesongen, mens resten av året er det åpent i helger, skoleferier og på bestilling. På á la carte-menyen får du alt fra enkle lunsjretter til delikate hovedretter som varier etter sesongens tilgjengelighet. Her er det alltid fisk eller sjømat på menyen – Ansnes Brygger er en av Norges største sjømat-restauranter når det gjelder ferske skalldyr. “Sjømatkassen” har blitt viden kjent og er en bestselger på sommeren der man nyter sesongens sjømat med brød og sauser, servert i en delikat sharing-kasse.

Det tilbys også delikate buffeter der de mest populære er sushi-buffet, tapas-buffet og sjømat-buffet. Et av de mest spektakulære tilbudene er “Havets festbord” der maten dekkes opp rett på bordet. I tillegg til reker, krabbe, sjøkreps og deilig tilbehør kan du også velge å få servert 5–9 retter underveis i måltidet.


Overnatting

Sov godt i sjøluft

Lyse og trivelige leiligheter rett ved sjøkanten. Totalt 31 sengeplasser fordelt på 8 leiligheter. Alle leilighetene har egen inngang, og består av eget bad med dusj/WC, fullt utstyrt kjøkkenkrok, og stue med sofagruppe og tv. Alle leilighetene er røykfrie, men de fleste har utendørs terrasse med sitteplass. Leilighetene leies ut som selvhushold, men renhold, sengetøy, og håndklær er inkludert i prisen. På forespørsel kan man også få både halv- og helpensjon mot et tillegg i prisen. Utsjekk senest klokken 12 på avreisedagen, men senere utsjekk kan avtales.

Kontakt

Ansnes Brygger
Nessabakkan 12, 7241 Ansnes
Telefonnummer: 40 02 20 44
E-post: post@ansnesbrygger.com
Hjemmeside: ansnesbrygger.com

Ansnes Brygger