Hotell

Scandic Lerkendal

Familievennlig hotell

Scandic Lerkendal

Bo på et av Norges høyeste hoteller og nyt panoramautsikt over Lerkendal stadion fra 20. etasje. Scandic Lerkendal er et av Norges største anlegg for møter og konferanser, og blant verdens mest miljøvennlige bygninger. Hotellet ligger like ved Lerkendal stadion, og har 400 rom. Hotellet har tilgang til Lerkendals fasiliteter med kapasitet for 23 000 mennesker og et 1420kvm hovedrom, som kan deles inn i 3. Bestill ditt neste møte i VIP-lodgen, nyt alle måltider hele dagen på restauranten og avslutt kvelden på Bar & Bistro.

Scandic Lerkendal tilpasser dine behov og skreddersyr ditt arrangement for å sikre at du får en best mulig opplevelse. Det er gratis WiFi for alle hotellets gjester.

En kort kjøretur fra Trondheim sentrum, Scandic Lerkendal er perfekt for alle som ønsker å kombinere sitt neste arrangement med alt byen har å tilby. Hvorfor ikke sette av litt tid til en omvisning i byen? Det er shopping, fotballkamper og severdigheter å se, for eksempel Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle bybro. Hvis du ankommer med bil, ligger hotellet omtrent 30 minutter fra Trondheim lufthavn og omtrent 10 minutter fra Trondheim jernbanestasjon. 


Kontakt

Scandic Lerkendal
Klæbuveien 127, 7031Trondheim
Telefonnummer:  21 61 51 00
E-post: lerkendal@scandichotels.com
Hjemmeside: scandichotels.com

Scandic Lerkendal