overnatting

Clarion Hotel Trondheim

Brattøra

Fjordutsikt

Opplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområdet som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter. Kombinasjonen by og fjord føles helt unik, og her er du i umiddelbar nærhet til det meste. I tillegg ligger et av Norges største innendørs badeanlegg, Pirbadet rett ved hotellet.

Hotellkonsept

En liten del av byen – et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos Clarion Hotel Trondheim et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel Trondheim står kvalitet, kunst, utsikt og overraskelser i fokus.

I toppetasjen ligger restauranten Kitchen & Table Trondheim. Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker. Her fokuseres det på kortreist, økologisk og bærekraftig mat og du garanteres en smaksopplevelse du sent vil glemme. På kveldstid er dette det perfekte stedet for å slappe av, mingle, ta en drink i baren eller bare nyte god musikk fra kveldens DJ.


Kontakt

Clarion Hotel Trondheim
Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
Telefonnummer: 73 92 55 00
E-post: cl.trondheim@choice.no
Hjemmeside: nordicchoicehotels.no

Clarion Hotel Trondheim