Stjørdal

Scandic Hell Hotell

Velkommen til Scandic Hell, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som vil kombinere forretning og fornøyelse, og er godt tilrettelagt for familier på reise.

Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.

På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.

Gratis parkering er tilgjengelig for alle våre gjester, og vi tilbyr fri Wi-Fi i alle hotellrom og fellesområder.

Etter en lang dag kan du slappe av i Vertigo bar, ta en treningsøkt og svømmetur i bassenget i øverste etasje, eller ta en joggetur i turløypene i umiddelbar nærhet. Har du tid til overs kan du besøke shoppingsenteret 100 m unna, eller ta turen inn til Trondheim eller Stjørdal sentrum – det er gode forbindelser med buss og tog rett utenfor døren.


Kontakt

Scandic Hell
Sandfærhus 22, 7517 Trondheim
Telefonnummer:  74 84 48 00
E-post: hell@scandichotels.com
Hjemmeside: scandichotels.com

Scandic Hell