foto:Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole møtelokaler

Rødde folkehøgskole ligger i Melhus kommune, 15 km sør for Trondheim sentrum, et kvarters kjøretur fra Trondheim sentrum og ti minutters kjøretur fra Heimdal sentrum.

Rødde folkehøgskole har et stort, moderne kjøkken og spisesal der vi kan tilby alt fra enkel servering til festmat. Spisesalen er vestvendt og har store vinduer med utsikt mot fjorden. Her kan det dekkes til ca. 170 personer. I tillegg har skolen flere større og mindre lokaler som kan brukes til kaffeservering og som kan ta alt fra 10-100 personer. Skolen har også en gymsal med scene som kan brukes både til aktivitet og som storsal med plass til opptil 350 personer på stoler og ca 200 rundt bord til kaffeservering. Vi dekker småbord eller langbord etter hva dere ønsker. Alle våre lokaler (inkl. spisesal) har AV-utstyr og trådløst internett.

Skolen ligger landlig til og har store, åpne og flotte utendørsområder som kan brukes i pauser så vel som til aktiviteter eller utendørs møtevirksomhet. Området egner seg veldig bra til ulike utendørsaktiviteter, teambuildingsaktiviteter eller til rekreasjon. Skolen har flere stuer og oppholdsrom tilgjengelig for bruk, klatrevegg i gymsalen, treningsrom og en kafé med scene. Utenfor spisesalen er det en stor, vestvendt platting med utemøblement.
Dersom en ønsker overnatting i tilknytning til et arrangement kan skolen tilby til sammen 48 rom, hvorav de fleste er dobbeltrom med eget bad. I alle etasjer finnes det stue med kjøkkenkrok dersom en ønsker å ordne seg selv.

Utleie gjelder hovedsakelig i perioden 12.mai-15.aug. I tillegg er det muligheter for utleie uten overnatting i slutten av januar og store deler av februar (med forbehold om endringer). Min. antall per gruppe er 25 personer. Pris på forespørsel. Tilbyr også utleie av minibusser.

Kontakt

Telefonnummer: 72 85 29 10
E-post: booking@rodde.fhs.no
Nettside: www.rodde.fhs.no/utleie+

  • Rødde Folkehøgskole møtelokaler
Kontakt