foto:Siw Sellæg

Mini-topptur i vakre Bymarka

PT- Ingrid har jobbet med trening av grupper siden 2004 og har vært en personlig trener siden 2013. Hun brenner for lave terskler og overskudd i hverdagen! Kan hyres for enkeltpersoner og grupper. Styrke - kondisjon - bevegelighet. Kan ha alle type gruppetimer.

Ta kontakt for mer informasjon og booking.

Mini-topptur i vakre bymarka:
Snør på deg joggeskoene og bli med en erfaren og lokalkjent Personlig Trener inn i Trondheims fantastiske bymark. Her får du guiding til de beste og fineste stedene skogen har å by på, samtidig som en frisk og god trimtur.
Turen starter utenfor Turistinformasjonen i Nordre gate 11 og går ca. 1,5 km gjennom idylliske gater før vi kommer til Ilaparken like i utkanten av Trondheim sentrum. Derfra dreier turen seg raskt inn i en allé av vakker løvskog og langs en bekk oppover til Theisendammen. Her får man en fantastisk utsikt over fjorden og byen før turen videre går inn i barskog og bratt opp til Våttakammen, hvor det er flotte forhold til å fotografere. Våttakammen er en historisk kolle med spektakulært skue over Trondheim, Munkholmen og Fosen-alpene. På vei tilbake er det mulighet for å bade før man avslutter turen der vi startet.

Varighet ca. 2 timer, 11 km.
Nivå: Tidvis bratt skogsti, men turen og tempo tilpasses den enkeltes form og ønske.
Tid: Alle dager, turer gjennomføres på bestilling.
Start og slutt ved Turistinformasjonen i Nordre gate 11 – eller ønsket sted etter avtale.
Pris: 1290,- for 1-8 personer. Ta kontakt for større grupper.

Kontakt

Telefonnummer: 46636483
E-post: ingrid@ptingrid.no
Nettside: ptingrid.no

  • Mini-topptur i vakre Bymarka
Kontakt