NM i Kaffe

28 feb. 2019 - 02 mar. 2019

Kaffemiljøet er stort og levende, med kaffebarer og brennerier i toppklasse. NM i Kaffe 2019 er lagt til Trondheim og i forbindelse med dette blir det arrangert kaffefestival hvor byens befolkning kan møte kaffebransjen, delta på seminarer, smake kaffe og følge konkurransene på nært hold.

Konkurransene starter torsdag 28. februar med kvalifiseringsrunder i Brewers Cup og Cup Cup Tasting samt NM i Kaffe-coctails. Konkurransen er åpen for påmelding.

Fredag 1. mars er det kvalifiseringsrunder i Classic Barista samt Latte-art throw-down. Dette er en uformell konkurranse med kaffe og melk, åpent for alle til å melde seg på. Cup Tasting kvalifisering går gjennom hele dagen.

Lørdag 2. mars er det klart for finaler.

Kaffens Marked arrangerse fredag og lørdag hvor vi forsøker å vise fram fram mangfoldet vi har av fantastisk kaffe i Norge, det gode man kan servere til kaffen og selvsagt det store utvalget av tilberedningsutstyr. Dette skal være et marked hvor publikum kan gjøre gode kjøp, bli inspirert og selvfølgelig smake mye god kaffe og andre godsaker. Et faglig program blir det også denne fredagen og lørdagen.

I tillegg til bransjens og byens aktører, har vi invitert kunstnere som maler med kaffe, det blir en tyrkisk kaffeseremoni, og på lørdagen skal det også arrangeres VM i Kokekaffe!

Nettside: www.kaffe.no

  • NM i Kaffe
Kontakt