Huldra Tours

Hvem er Huldra?

Du har helt sikkert hørt om troll, men har du hørt om Huldra?
Eventyr om Huldra er fortalt og gjenfortalt til stadig fascinasjon for både ung og gammel. Hun sies å tilhøre det underjordiske folket, som stadig blandet seg inn i vanlige folks liv og hverdag, til både glede og fortvilelse.
Huldra dukker opp når du minst venter det. Ofte om natten, eller når tåken ligger tett mellom trærne. Noen ganger er det bare hennes vakre, hypnotiske sang du kan høre.
Noen ganger viser hun seg som en ung, vakker pike. Andre ganger tar hun form av et skremmende vesen. Det som avslører hennes sanne identitet, er halen.

Hvem er Huldra? Hun forblir et mysterium.

Bli med oss, og hør historiene om Huldra. Vi lover deg en unik opplevelse. Vi tar deg med ut i skogen, hvor Huldra sies å ha vist seg. Kanskje får vi se henne? Hold utkikk etter halen hennes, og lytt oppmerksomt: kanskje får du høre hennes vakre sang.

Huldra Tours tilbyr flere forskjellige turer, både på dagtid og på kveldstid. Det er også mulighet å booke oss til private turer. Turene er enkle fotturer/gåturer, og passer for de som er i normal god fysisk form. Her vil dere få oppleve noe av den fineste skogsnaturen Norge har å tilby, og turene vil være fantastisk uansett hvilket vær vi får!

Det er pause underveis på alle våre turer, hvor du/dere får drikke og snacks. I tillegg er lunch inkludert på noen av turene. Vi har små grupper på 8-10 personer på turene våre, dette for at alle skal bli sett og føle seg ivaretatt.

Velkommen på tur med Huldra!

Kontakt

Telefonnummer: 95 82 49 19
E-post: guide@huldratours.com
Nettside: https://www.huldratours.com/

  • Huldra Tours
Kontakt