Ersgard

Bo landlig på Ersgard i Stjørdal, 10 min. fra Trondheim lufthavn Værnes.
På Ersgard kan du bo i enkeltrom, dobbeltrom eller en egen familieleilighet, bare 10 minutter fra Trondheim lufthavn på Værnes.
Fra gården er det kort vei til Trondheim sentrum med shopping og urbant kaféliv. Skarvan og Roltdalen nasjonalpark ligger en halvtime unna, og hele Trøndelag er tilgjengelig på noen få timer. Tilbake på Ersgard kan du gå tur i nærnaturen, fiske laks i Stjørdalselva eller bare nyte god mat i autentisk bondegårdsmiljø sammen med hyggelig vertskap.
Vi har 5 soverom med felles bad og toalett som B&B, og en selvhusholdsleilighet der du kan være i fred for andre gjester. Her kan du bo mens du fisker laks hos oss, eller tar for deg av de opplevelsene Trøndelag har å by på. Vi bistår gjerne med å finne interessante turmål for deg.
Nærheten til flyplassen gjør det lett å kombinere familieferien med at en av de voksne jobber litt. Du kan leie møterom av oss, eller fly til Oslo eller andre steder for møter innimellom. Møterommet har plass til 40. Vi serverer gjerne bondekost til møtegruppene.

Kontakt

Telefonnummer: 901 87 220
E-post: post@ersgard.no
Nettside: www.ersgard.no

  • Ersgard
Bestill