Events & opplevelser

Crazy Coyote

fart & spenning, teambuilding

Opplevelser

Crazy Coyote jobber med å lage aktiviteter for grupper i alle størrelser. Alle har forskjellige behov og ønsker, derfor vil de hjelpe til med å finne en best mulig løsning for anledningen. Pakker kan tilpasses med aktiviteter, transport, overnatting og måltider. Å inkludere en aktivitet som en del av et gruppearrangement legger til den ekstra dimensjonen og gir atmosfæren et ekstra løft. Om du ønsker å utfordre deg selv med abseiling, pumpe adrenalinet med rafting eller ta en tur i fjellet, så er dette ekspertene!


Seiling

varighet: 3 timer
aldersgrense: 14 år

Bli med på seiltur og opplev noe helt utenom det vanlige. Perfekt for teambuilding, en familieutflukt eller et utdrikkingslag.


Meetings & Events

Din lokale ekspert

Lite eller stort. Annerledes eller tradisjonelt? 

Crazy Coyote Events er en komplett arrangør av alle typer arrangementer. De holder til i Trondheim og fokuserer på å skape gode opplevelser for sine kunder, uansett anledning.

Som DMC (destination management company) har Crazy Coyote lokalkunnskapen og ressursene som trengs for å organisere og gjennomføre et komplett arrangement i Trondheim og Trøndelag, og i Åreregionen i Sverige. Crazy Coyote organiserer alle aspekter ved ditt arrangement, inkludert overnatting, måltider, transport og aktiviteter, alt etter dine behov.

Ta kontakt med Crazy Coyote allerede i dag for en uforpliktende samtale om hvordan de kan hjelpe deg!

Kontakt

Crazy Coyote Events
Vestre Kanalkai 19, 7010 Trondheim
Telefonnummer: +47 73 51 15 88
E-post: post@crazycoyote.no
Hjemmeside: crazycoyote.no

Crazy Coyote Events