TRONDHEIM

 Møter, kongress & arrangement

VELKOMMEN TIL

“Home of Nordic Flavours”

Ved vakre Trondheimsfjorden finner du Norges tredje største by, teknologihovedstad og bankende hjerte: Trondheim.

Strategisk lokalisert, midt i hjertet av Norge, har Trondheim til alle tider hatt en sentral plass i norsk historie. I dag er vikinghovedstaden preget av kreative krefter og innovasjon som gir seg utslag i enestående og banebrytende arrangementer, for ikke å snakke om høyteknologiske framskritt som gir gjenklang internasjonalt. Som en udiskutabel innovasjonsleder har Trondheim blitt synonymt med en rekke suksesshistorier, særlig innen teknologi, vitenskap og medisin.

Norges kunnskapshub
& klyngeby

Vi gjør planlegging enkelt.

Trondheim er og har vært den foretrukne møte- og kongressdestinasjonen for mange foreninger og bedrifter, mye på grunn av byens gode infrastruktur, en restaurantscene av internasjonalt kaliber, byens status som teknologi- og innovasjonshovedstad, tilgjengeligheten fra alle verdens hjørner, og mangfoldet av eksklusive opplevelser. Her finner du all informasjon og verktøy du trenger for å begynne planleggingen av ditt drømmearrangement i Trondheim.

Visit Trondheim hjelper deg:

Kommer snart…

DENNE SEKSJONEN ER UNDER KONSTUKSJON, STAY TUNED.

EN UNIK BY FOR ARRANGEMENTER AV

Alle slag & størrelser

Trondheim, Norges kunnskapshovedstad, er den ideelle destinasjonen for foreninger og bedrifter som ønsker å arrangere nasjonale og internasjonale konferanser, møter, utstillinger og andre arrangementer. Den lille store byen preges av sitt universitetsmiljø og sin høye levestandard. Trondheim er også godt på vei til å bli en bærekraftig destinasjon.

Start planleggingen:

TA DEG TID TIL Å

Utforske Trondheim

Trondheim er en by som praktisk talt ber deg om å avdekke dens mange lag og belønner den som tar seg tid til å utforske og avdekke byens hemmeligheter gjennom dens eksentriske veiter, historiske landemerker, gastronomi og alt den nærliggende regionen har å by på.

Trondheim har en kulturell dybde med multi-dimensjonale, eklektiske tilbud som har etablert byens rykte som en by som overrasker deg. Ved å alltid være i endring, fortsetter Trondheim å levere nye opplevelser mens den også rendyrker og utvikler de opplevelsene som er knyttet til byens rike historie.