konferanser & selskap

Hovde Gård

påfyll i vakre omgivelser

Hovde Gård

Hovde Gårds kurs- og konferansetilbud er tilpasset og harmonerer med gårdens historiske verdier. I en blanding av klassiske motiver og inventar finnes tilgang til moderne fasiliteter av høy standard inkludert nødvendig digitalt utstyr som pc, trådløst bredbånd, lydanlegg og videoprosjektor. Kaffe- og pausemat serveres i husmorkjøkkenet, lunsj i festsalen, og middagen serveres i restauranten Fjøset, hvor mattradisjoner er holdt i hevd, og kjøkkenpersonalet tilbereder matretter på lokale råvarer. Stedet fremstår i dag som et av landets flotteste steder for kurs & konferanse, samt lignende arrangement. I samarbeid med lokale aktører tilbys en utstrakt meny av aktiviteter som; golf, guidede turer eller teambuilding mm.

Bryllup og selskap

Festsalene fremstår som et av Trøndelags flotteste selskapslokaler i herskapelig stil, med prismekroner i taket og en fantastisk atmosfære. Her dekkes det blant annet til de intime middagene, om det er til små sammenkomster, eller til de større selskap på opp til 100 gjester. Festsalene er utstyrt med moderne lydanlegg som benyttes til å skape ekstra musikalsk atmosfære i selskapet og ved eventuelle taler. Fra salongen og festsalen er det tilgang til vår fantastiske hage med sittegrupper og paviljong.

Etter middagen kan selskapet trekke opp i tredje etasje, hvor den gamle gymsalen er transformert til bar med alle rettigheter, i Chesterfield- stil. Det er piano tilgjengelig og eventuell pianist kan formidles.

Komme seg dit

Fra Ørland Lufthavn tar det bare 5 minutter med bil til Hovde Gård. Fra Trondheim hurtigbåtkai tar det 1 time med Hurtigbåt til Brekstad, hvor man igjen er innen gåavstand fra Hovde Gård.


Lokaler

LokalerKapasitet
Paviljongen40–60
Portnerboligen12
Klasseværelset35
Lærerværelset15
Klasse- og lærerværelset60–90
Toppen Bar20–30

Kontakt

Hovde Gård
Hovdev. 10, 7130 Brekstad
Telefonnummer: +47 72 51 59 00
E-post: post@hovdegaard.no
Hjemmeside: hovdegaard.no

Hovde Gård