Møterom & selskap

Sverresborg

Trøndelag folkemuseum

Sverresborg

Ønsker du en helt spesiell ramme rundt et selskap som barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller møterom? Sverresborg Folkemuseum tilbyr lokaler for arrangementer av varierende størrelse opp til 90 personer, i unike historiske omgivelser – kun 15 minutters kjøretur fra sentrum og med gode kollektivmuligheter.


Lokaler

LokalerKapasitetInfo
Skogheim9060-talls forsamlingshus
Vikastua25Feststue bygd i 1780-årene
Gramgården20–341700-tallet
Auditoriet77Auditorium
Blyberget30Møterom
Svalsberget14Møterom

Eventyrlig bryllup

Museet har alt – unik atmosfære i et eventyrlig kulturlandskap, kirker til vielser og vakre områder for utendørsseremonier, mottakelser og fotografering. Man kan også velge mellom en rekke selskapslokaler i forskjellig stil og størrelse.

Lo kirke – Stemningsfull laftekirke fra første halvdel av 1600-tallet. Tømmerveggene rammer inn et enkelt og vakkert interiør med lukkede benkerader og en flott prekestol. Over alteret i koret henger kopi av et middelaldersk krusifiks fra Mosvik. Kirken har sitteplasser til 77 gjester.

Haltdalen stavkirke – Ønsker dere en intim og helt spesiell ramme for vielsen er stavkirken på Sverresborg stedet for dere. Kirken ble reist i middelalderen, nærmere bestemt i 1179. I dag ligger kirken i museets vakre parkområde. Stavkirken egner seg for de minste bryllupene.

Si ja i det fri! Foretrekker dere en seremoni i det fri? Da byr friluftsmuseet på en rekke spennende muligheter, alt fra særegne tunområder med vakre bygninger til ruinene av kong Sverres middelalderborg – med vidt utsyn over Trondheim by.

Prikken over i’en – brudeferd med hest og vogn! Eller hva med en kjøretur i veteranbil?


Kontakt

Sverresborg Folkemuseum
Sverresborg Alle 13, 7020 Trondheim
Telefonnummer: +47 73 89 01 00
E-post: post@sverresborg.no
Hjemmeside: sverresborg.no

Sverresborg