Møter & selskap

Ersgard

Gårdsidyll i Stjørdal

Ersgard

Hos Ersgard kan du ta hele gården i bruk. Inne- og uteområder tilpasses til et hvert behov. På gården er det plass til møter med fra 3 til 120 gjester, her velges rom etter deres behov. Alle rommene har egen anretning til kaffe- og mellommatservering. Lunsjen serveres nesten alltid i Storstuggu av gårdens kokarkjerring. Har dere tid, fortelles gjerne kort om Ersgard sin innholdsrike historie.

Alle møterommene har alt av AV-utstyr integrert og wifi fra fiberbredbånd. Det inkluderer projektor, skjerm og lydanlegg.

Selskap

Ekte bondebryllup, konfirmanter i stram dress, 90 -åringen som inviterer til feiring eller hva med et slektsstevne? Ersgard hjelper til i planleggingen fra A til Å og legger til rette for at dere får en fin dag på gården.

Det dekkes til gjestebud med langbord og dere pynter bord og rommet slik dere ønsker. Er det godt vær, kan gjerne kaffen nytes på tunet. Kaker og annet godt tar dere selv med til kaffeserveringen.

Ersgard er veldig glad i godlyd i tunet, så her trenger ingen å være stille. Bruk gjerne gården til fotografering, aktiviteter og vielse, her er det kun fantasien som begrenser. På gården finnes et brudeloft for bonderomantiske bryllupsnetter og en egen leilighet som kan leies ut før vielsen, slik at damene blir klar til feiringen. Tilreisende gjester kan også få losji.


LokalerKinooppsettKlasseromoppsettStyreromoppsett
Styrerommet403214
Fjøset12070
Storstuggu4010
Stallen7
Kåret7

Kontakt

Ersgard
Sørsidevegen 460, 7514 Stjørdal
Telefonnummer: +47 90187220
E-post: post@ersgard.no
Hjemmeside: ersgard.no

Ersgard