Møter & Arrangementer

Britannia Hotel

Møter og arrangementer

Britannia Hotel

Britannia Hotel er regnet som storstuen i Trondheim, et av Skandinavias mest prominente event & konferansehoteller. Perfekt om du skal ha arrangement i Trondheim, leie lokale eller holde en konferanse. Britannia har hatt æren av å servere alt fra kongelige, visjonære politikere og store oppdagere gjennom tidene. Et ideelt sted for både de store og små idéer med komforten og servicen du forventer på et femstjerners hotell.

Konferanse-tjenesten hos Britannia inkluderer store fellesarealer og 13 møterom totalt med Britannia Hall og Palmehaven som naturlige høydepunkt. Her finner du 13 møterom tilpasset enhver anledning. Rommenes oppsett kan skreddersys og utformes etter behov.

Omgitt av vakker kunst og deres talentfulle kokker som lager spennende og energirik mat til pausene, er ett av dagens høydepunkt den fantastiske lunsjbuffeen i ærverdige Palmehaven.

Bryllup & bryllupslokaler

Velg mellom flere ulike bryllupslokaler både til å arrangere selve vielsen og til festmiddagen og dansen. Her finnes lokaler til både små og stor bryllupsfeiringer, med muligheter for opp til 240 gjester på runde bord i Britannia Hall, 300 gjester i ikoniske Palmehaven, til intime chambre separéer i Speilsalen.

Lokaler

RomKapasitetArealOppsett
Eufemia1431,5 m²Styrebord
Gyda2536,5 m² Kino, klasserom, styrebord
Ragnhild2536,5 m² Kino, klasserom, styrebord
Blanka1535,5 m² Styrebord
Gudrun4054,5 m² Kino, klasserom
Margrete8086 m² Kino, klasserom, runde bord, u-bord
Britannia Hall325290 m² Kino, klasserom, bankett, mottakelse

Kontakt

Britannia Hotel
Dronningensgate 5, 7011 Trondheim
Telefonnummer: +47 73 800 809
E-post: event@britannia.no
Hjemmeside: www.britannia.no/moter-og-arrangementer

Britannia Hotel