Møte & arrangement

DIGS

The creators community

DIGS

DIGS var det første coworking-space i Trondheim og har spilt en nøkkelrolle i å støtte oppstart og kreativitet siden 2013, med et oppdrag – å skape et blomstrende og utviklende samfunn.

Med den nylige utvidelsen i 2019, har DIGS blitt det sentrale knutepunktet for oppstart, skalering, kreativitet og andre aktører i Midt-Norges gründerøkosystem. Nå som en del av The Creators Community har DIGS styrket koblingene til den nordiske oppstartsscenen, så vel som det internasjonale gründernettverket. DIGS tilbyr et levende samfunn, fleksibelt arbeidsområde og relevante møteplasser der du kan utforske nye muligheter, utvide nettverket og akselerere virksomheten din.

DIGS bar og bistro er åpen fra kl. 08.00 til 20.00 på hverdager, fra kl. 11.00 til 18.00 på lørdager. Her får du et variert utvalg av tradisjonell norsk, italiensk og fransk inspirert lunsj på dagen, i tillegg til en flott sesongmeny.

Leter du etter et kreativt sted å arrangere møter? DIGS har et bredt spekter av rom med topp moderne utstyr som passer for møter, konferanser, workshops og sammenkomster.


Møterom

RomKapasitetInfo
Main Stage250Tilhørende uteområde
Lounge150100 m² privat terrasse
North705. etasje med takterrasse
East50
Northwest12Styrerom med terrasse

Kontakt

DIGS
Krambugata 2, 7011 Trondheim
E-post: contact@digs.no
Hjemmeside: meshcommunity.com/hubs/digs/

DIGS