Trondheims

Tilpasninger til Covid-19

Planlegg trygge arrangementer

VI SER FRAM TIL Å VÆRE VERTSKAP FOR DEG IGJEN!

Tryggheten og velværen for Trondheims innbyggere og besøkende er av ytterste viktighet under denne globale pandemien. Våre partnere har vært ekstremt proaktive når det kommer til å tilpasse seg og innføre de nødvendige tiltakene for å sikre at Trondheim er en trygg destinasjon for ditt neste møte eller arrangement. I Trondheim har det blitt utviklet nye standarder i tråd med de nasjonale retningslinjene fra den norske regjeringen, som sikrer at Trondheim er en trygg og sikker destinasjon for ditt arrangement, møte eller konferanse.

Mer informasjon on retningslinjer ved innreise til Norge under pandemien:


Et utvalg av tilpasningsdyktige lokaler og arenaer

I Trondheim finner du en rekke lokaler som enkelt kan tilpasses ditt behov for mer plass mellom deltagerne når helse og sikkerhet nå er topp prioritet for neste arrangement. De fleste av selskaps- og møtelokalene i Trondheim, store som små, kan tilpasses til å bedre møte kravene til trygge arrangementer under pandemien. Sjekk ut hvilket lokale som er riktig for deg via linken under:


Gå Digitalt!

Trondheim er Norges teknologi- og innovasjonshovedstad, så hvilket bedre sted å omfavne mulighetene den digitale tidsalder gir enn her i hjembyen til Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)? Det siste i høyteknologisk utstyr gjør mange av Trondheims møte- og arrangementslokaler ideelle for et suksessfullt digitalt arrangement. Dersom du på grunn av pandemien blir nødt til å nedskalere arrangementet ditt, men fortsatt vil ha muligheten til å nå et internasjonalt publikum, så er Trondheim Spektrum, Digs, Trondheim Kino, Trondheim Lyd, eller NEP Norway noen av de lokale firmaene som kan hjelpe deg.


Offisielle Retningslinjer


Ønsker du hjelp med å planlegge det beste og tryggeste arrangementet for din bedrift? Ta kontakt med oss i dag!