Hvorfor Trondheim?

Ved Nidelvas bredder finner du Norges midtpunkt og bankende hjerte, Trondheim er

“Home of Nordic Flavours”

Strategisk lokalisert, midt i hjertet av Norge, har Trondheim til alle tider hatt en sentral plass i norsk historie. I dag er vikinghovedstaden preget av kreative krefter og innovasjon som gir seg utslag i enestående og banebrytende arrangementer, for ikke å snakke om høyteknologiske framskritt som gir gjenklang internasjonalt.

Som en udiskutabel innovasjonsleder har Trondheim blitt synonymt med en rekke suksesshistorier, særlig innen teknologi, vitenskap og medisin. Med fokus på utdanning, forskning og utvikling, blir Trondheim ansett som et kunnskapsfyrtårn hvor samarbeid mellom kloke hoder har ført til gjennombrudd som har fått internasjonal annerkjennelse. Dette har ført til at Trondheim har blitt en tiltrekkende destinasjon for store arrangement som legger til rette for kunnskapsdeling, bransjesamarbeid, forskning, investeringer og langvarige effekter.

Som den tredje største byen i Norge, er Trondheim enkelt tilgjengelig for både nasjonale og internasjonale deltagere. Trondheim er perfekt å utforske til beins, på sykkel eller via byens kollektivtilbud. Oppdag byens historie og kreativitet, uttrykt via de mange kulturarrangementene og i den pulserende mat-, kunst- og musikkscenen. Og for den som ønsker å utforske mer av regionen så er Trøndelags unike natur og kulturlandskap rett rundt hjørnet.