TRONDHEIM

 Møter, kongress & arrangement

VELKOMMEN TIL

Møtebyen Trondheim

Ved vakre Trondheimsfjorden finner du Norges tredje største by, teknologihovedstad og bankende hjerte: Trondheim

Strategisk lokalisert, midt i hjertet av Norge, har Trondheim til alle tider hatt en sentral plass i norsk historie. I dag er vikinghovedstaden preget av kreative krefter og innovasjon som gir seg utslag i enestående og banebrytende arrangementer, for ikke å snakke om høyteknologiske framskritt som gir gjenklang internasjonalt. Som en udiskutabel innovasjonsleder har Trondheim blitt synonymt med en rekke suksesshistorier, særlig innen teknologi, vitenskap og medisin.

Norges kunnskapshub
& klyngeby

Vi gjør planlegging enkelt

Trondheim er og har vært den foretrukne møte- og kongressdestinasjonen for mange foreninger og bedrifter, mye på grunn av byens gode infrastruktur, en restaurantscene av internasjonalt kaliber, byens status som teknologi- og innovasjonshovedstad, tilgjengeligheten fra alle verdens hjørner, og mangfoldet av eksklusive opplevelser. Her finner du all informasjon og verktøy du trenger for å begynne planleggingen av ditt drømmearrangement i Trondheim. Vi i Visit Trondheim behjelpelig med planleggingen og søkeprosessen, og dette er helt kostnadsfritt.

Ta kontakt for å starte planleggingen:

Ta deg tid til å utforske Trondheim

Byen som vil overraske deg

Trondheim er en by med mange lag. Ta deg til til å utforske avdekke byens hemmeligheter gjennom dens eksentriske veiter, historiske landemerker, gastronomi og alt den nærliggende regionen har å by på.
Ved å alltid være i endring, fortsetter Trondheim å levere nye opplevelser mens den også rendyrker og utvikler de opplevelsene som er knyttet til byens rike historie.

Visit Trondheim: