SPIS, DRIKK & UTFORSK TRONDHEIM

En pilegrimsreise for
matelskere

Home of Nordic Flavours

Dette er en noe annerledes pilegrimsreise til Trondheim enn den man forbinder med Trøndelags hovedstad. Denne reisen er skreddersydd for matelskere. Opplev de beste restaurantene og barene, og møt menneskene som dyrker, tilbereder og serverer uforglemmelige kulinariske opplevelser; alle med sin personlige touch og med en fengende lidenskap til mat og drikke.

PRIS: FRA 12 000 NOK PER PERSON

Inkludert:

  • 3 netter i deluxerom på Britannia Hotel med frokost
  • Gårdsbesøk og lunsj på Skjølberg Søndre
  • Te-seremoni og lunsj på Sellanraa
  • Hjemmemiddag Hos Bjørn
  • Vinsmaking på NB6

Dag 1: En matelskers paradis

Sjekk inn på Norges mest luksuriøse hotell, det nyrenoverte Britannia, etablert i 1870 og et landemerke i Trondheim. Hotellet er hjem til et utvalg restauranter, inkludert Michelinrestauranten Speilsalen. Du velger hvor du ønsker å spise middag denne første kvelden, enten det er ikoniske Palmehaven, Jonathan Grill, det franske Brasserie, eller velger å ta den helt ut i Speilsalen (ikke inkludert). Men før middag er det tid for å besøke NB6, en av byens koseligste vinbarer for en vinsmaking (inkludert).

Dag 2: Møt lokalbefolkningen

I dag er det tid for et besøk på den idylliske gården Skjølberg Søndre, på Svorkmo, utenfor Trondheim. Gården drives av det visjonære paret Elin og Carl Erik, som leverer råvarer til Trondheims topprestauranter, men med et spesielt forhold til Michelinrestauranten Credo. Du vil få innsikt i biodynamisk jordbruk og en hjemmelaget lunsj med råvarer fra gården. Besøket vil muligens endre synet ditt på matproduksjon og hva du spiser for alltid.

Dagens middag serveres hjemme hos Visit Bjørn. Bjørn har to lidenskaper i livet: mat og musikk. I sitt lille hus i Ila serverer han et hjemmelaget måltid av de beste lokale råvarene, mens han underholder deg med sine historier og sanger.

Dag 3: Te er ikke bare te

De dyktige og innovative kokkene og servitørene hos Sellanraa Bok & Bar og Isaks inviterer deg til en te-seremoni etterfulgt av lunsj. Det vil bli presentert 6-8 ulike teer fra Gravraak Teateliér, Norges eneste Master Tea Blender.