IMG_4633

Velkommen til
turistinformasjonen

Vi gir deg de beste tipsene for dine dager i Trondheim og Trøndelag. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ditt opphold, og forteller deg om våre personlige favoritter i Trondheim. I tillegg viser vi deg veien videre i Trøndelag og til andre perler i Norge. Hos oss kan du også kjøpe billetter til små og store kulturarrangement, gavekort på opplevelser, Midtbykort og bussbilletter. Du kjøper også billett til dine guidede city-walks og sightseeingbuss. 

butikken

Lokalt håndtverk og inspirasjon

Det finnes en enorm skaperkraft i Trondheim og Trøndelag, og vi er stolte av å kunne tilby noe av dette i vår butikk. I tillegg til de mer tradisjonelle souvenirene, har vi lagt vekt på et lokalt produktutvalg med fokus på håndverk, design og norske tradisjoner. For oss er det viktig å kunne vise frem alt det fantastiske som lages i Trondheimsregionen for byens besøkende, turister og innbyggere.

Noen av våre lokale leverandører er Jentene på Tunet fra Selbu som lager sjokolade, kaffe fra Jacobsen & SvartJOY som har satt en leken strek på ulike produkter, hjemmestrikk fra Selbu og andre spennende aktører som brenner for godt håndverk og design. 

Velkommen innom for en hyggelig handel hos oss!

"Vi har svarene på alt du måtte lure på i forhold til hvordan man kan oppleve Trondheim på og selger unike produkter som er fint å ta med seg hjem eller gi bort i gave".