Gamle-bybro-trondheim-lilly husbands

Praktisk informasjon

Det er enkelt å reise til Trondheim med både fly, buss, tog og båt. Avinor Trondheim Lufthavn Værnes ligger ca. 4 mil nord for Trondheim. Det går både tog og flybusser flere ganger i timen fra flyplassen. Her kan du også leie bil. Mer informasjon finner du her
Med toget kan du reise både til og fra Trondheim, og det går mange avganger i timen. Trondheim sentralstasjon ligger midt i byen, og herfra går det både flybuss, rutebuss og taxi. I tillegg er det kort avstand til havneområdet der du finner anløp for både hurtigbåt, cruise og Hurtigruta. 

Parkeringsmuligheter
Det er gode parkeringsmuligheter med 14 p-hus og 4 p-garasjer samt gateparkering  på merkede plasser. Det er enkelt å betale med appen SmartPark, men det er også mulig å betale med sms eller ved automater. Les mer her.

Offentlig transport

I Trondheim kan man ta seg frem med både buss og trikk. Se atb`s sine hjemmesider for mer informasjon om billettpriser og avgangstider. Last ned appen til atb eller kjøp billett ombord på bussen. Dersom du skal være i byen over en lengre periode - kan det være lurt å kjøpe periodekort. Disse selger vi også i vår turistinformasjon. 

Bysykkel
Trondheim er en sykkelby og det er lagt godt til rette for å oppleve byen på sykkel. Vi har utleie av bysykkel - ta kontakt med oss på post@visittrondheim.no eller kom innom for å kjøpe i vår turistinformasjon. Det koster 70 kr. per døgn. " Det er enkelt å komme seg til Trondheim med både buss, tog, fly, bil og båt. Når man er i byen er det korte avstander slik at man kan gå, sykle eller ta buss. Vi anbefaler å bruke bysykkel - kun 70 kr. per døgn".