Bryggehus-nidelva-lilly husbands

Trondheim 63ºN

Visit Trondheim er et destinasjonsselskap som skal fremme Trondheimsregionen som et attraktivt reisemål. Vi som jobber i selskapet er levende opptatt av byen og regionen. Vi er opptatt av å løfte frem de store opplevelsene og mulighetene som finnes her, og vise at Trondheim er en by som passer for både deg som ønsker å arrangere en stor internasjonal konferanse eller et arrangement, besøke byen som turist eller være turist i egen by. 

Organisering

Vi har som oppgave å definere og utøve vertskapsfunksjonene og profilmarkedsføringen, selge og markedsføre opplevelser og medvirke til utvikling av Trondheim og Trondheimsregionen som turist-, møte-, kultur- og arrangementsby. 

Et destinasjonsselskap for organisasjoner, institusjoner, bedrifter og offentlige etater som har interesser knyttet til reiselivsnæringen i Trondheim og Trondheimsregionen.

Du er hjertelig velkommen innom oss for en prat om du har noe på hjertet. Vi vil alltid ha nye innspill til nye opplevelser og aktiviteter som gjør Trondheim til et spennende reisemål.