Untitled design-2

Vi trenger byverter!

Visit Trondheim er destinasjonsselskapet for organisasjoner, institusjoner, bedrifter og offentlige etater som har interesser knyttet til reiselivsnæringen i Trondheim og Trondheimsregionen.  Selskapet har ca. 150 samarbeidspartnere og sju ansatte i full stilling. Vi driver helårig besøkssenter for Trondheim og Trøndelag, samt at vi tilbyr guide- og vertskapstjenester opp mot blant annet Hurtigrute, cruise, turoperatører og private aktører. Visit Trondheim har som oppgave å definere og utøve vertskapsfunksjonen og profilmarkedsføringen, selge og markedsføre samt medvirke til utviklingen av Trondheim og Trondheimsregionen som turist-, møte-, kultur- og arrangementsregion. 

Årlig har Visit Trondheim bortimot 3000 vertskapsoppdrag, og er i stadig vekst. Vi trenger flere sommeransatte, og søker etter entusiastiske markedsførere av byen vår som kan ta hånd om våre tilreisende gjester i sommersesongen 2019. Din oppgave som byvert for Visit Trondheim vil være å ta vare på våre gjester i ulike omgivelser når de oppholder seg i byen. Våre oppdrag spenner seg fra sykkelturer, vandring i by- og mark, båt- og bussutflukter til ulike «walks» og segwayturer. Vi søker derfor deg som er allsidig, aktiv og er god på formidling i møte med ulike mennesker og kulturer. Som byvert er det ikke fast arbeidstid, men du blir tildelt oppdrag basert på din tilgjengelighet. Det er derfor en forutsetning at du er tilgjengelig store deler av sommersesongen. Siden stillingen er oppdragsbasert vil jobb som byvert kunne kombineres med skole og annet arbeid. Vi vil arrangere obligatorisk opplæringskurs i løpet av mars/april. Kurset vil være på ca. 30 timer og inneholde elementer som; kulturforståelse, innføring i Trondheimshistorie, markedsføring- og formidlingsteknikker. Førstehjelpskurs inngår også.   Vi har stort behov for tysktalende byverter, men engelsk og andre fremmedspråk er av interesse.

Dette kjennetegner deg:
- Du har engasjement for byen
- Du har erfaring med, eller en naturlig evne, til å yte service og løse problemer      som oppstår på stedet
- Du er komfortabel med bruk av teknologi og sosiale medier
- Du er komfortabel med å snakke foran grupper/forsamlinger
- Du har en aktiv livsstil som er i tråd med de oppdragene vi tilbyr
- Du snakker flytende tysk, engelsk eller andre fremmedspråk

Dette kan vi tilby deg:
- En variert arbeidsdag i en spennende bransje som er i rask utvikling
- Mulighet til å utvide ditt nettverk både sosialt og profesjonelt
- Utvikle dine formidlingsevner
- Tilegne deg kunnskap om byen og opplevelsesbasert reiseliv
- Konkurransedyktige betingelser
- Muligheter for forlengelse av arbeidsforhold etter sommersesongen, både som byvert og evt. andre aktuelle posisjoner innad i Visit Trondheim
Kom å jobb med oss - vi er artige folk :-)