DEN MEST VIDUNDERLIGE TIDEN AV ÅRET

Jul i Trondheim!

HEISANN OG HOPPSANN OG FALLERALLERA…

En ekte nordisk jul

Det er noe magisk med jul i Trondheim. Med dype røtter i nordiske tradisjoner og et sterkt fokus på kos og hygge, de vakre julelysene lyser opp de mørke vintermånedene med varm og innbydende julestemning. Gjør et dypdykk ned i Trondheims kulturelle arv og tradisjoner gjennom smak, lukt, lyd og blikk – det er ikke mangel på koselige opplevelser i denne sjarmerende julebyen!


Behov for frisk luft?

Julemarkedet i Trondheim

DESEMBER 2021

Julemarkedet i Trondheim er et av de største julemarkedene i Norden og er høydepunktet i førjulstiden i Trondheim. Midt i hjertet av byen, på det nyrenoverte Torvet, mens Olav Tryggvason holder vakt, finner du det du trenger for å komme i skikkelig julestemning! Et besøk på julemarkedet gir rom for både hygge og praktiske ærend, her kan man finne det perfekte juletreet eller jakte på unike julegaver i de koselige trebodene. Eller man kan samles rundt bålet i den store lavvoen mens man nyter et varmt måltid og en lokalbrygget øl, en kopp gløgg, eller en varm kakao.

Jul på Sverresborg!

Opplev magien fra barndommens jul på Sverresborg, med den klassiske julestemningen og de tradisjonsrike aktivitetene for store og små, som Jul på Sverresborg er kjent for. Nyt lukten av brente mandler mens du vandrer gjennom et julepyntet museum, spis julegrøt i lavvoen til korsang og julemusikk, ta turen innom gården Nesset for å lære om juleforberedelser i gamle dager, og ikke glem å sende ønskelista di til julenissen! Syng med når julegrana tennes og opplev den magiske blåtimen ved ruinen av Kong Sverres borg. Kom i julestemning på Sverresborg!

 Jul på Britannias vis

BRITANNIA HOTEL

Et magisk hus

Fylt med tradisjoner, underholdning, deilig mat, og drømmeaktige opplevelser

Hvis du ser etter en juleferie som overgår det meste så har Britannia Hotel en fullspekket og appetittvekkende julekalender klar for deg. Britannia har vært synonymt med julefeiring i Trondheim i 151 år, så de vet hva deres gjester forventer i førjulstiden. Hos Britannia holdes tradisjoner i hevd, samtidig som det stadig skapes nye og minnerike opplevelser for livet.


Alt jeg ønsker meg til jul er…

Julekalender

Trondheim er kjent for å virkelig omfavne julen, og dette året er inget unntak. Sjekk ut vår julekalender for å se hva som skjer i byen i november og desember!


Tro på magien – Julen i Trondheim venter på deg