Hjem borte fra hjemme

Trondheim Vandrerhjem

Velkommen til et moderne og kult overnattingskonsept – byens første og eneste hostell tilbyr enkel overnatting med lun atmosfære til besøkende som er ute etter noe unikt og ser fordelen i å dele fasiliteter! Grip sjansen til å møte norske og internasjonale likesinnede i det hyggelige fellesarealet med TV, brettspill, fussball, gratis kaffe og te. Gå til innkjøp av ferske lokale råvarer og benytt deg gjerne av det fullt utstyrte gjestekjøkkenet for å kokkelere dine favorittmåltider. Trenger du tips til ditt Trondheimsopphold? De ansatte deler gjerne av sine lokale favoritter!

Hostellet stod ferdig i 2013 og tilbyr gjester seng i delt rom, dobbeltrom og 4-sengsrom med plass til hele vennegjengen eller familien! Studenter og trondheimstudenters familie på besøk i byen får rabattert pris.

I tillegg til studentrabatt tilbyr Trondheim Vandrerhjem i samarbeid med Pilegrimsbyen Trondheim gode rabatter til pilegrimer som har gått pilegrimsleden til Trondheim.

Grupper

Med en totalkapasitet på 100 sengeplasser er Trondheim Vandrerhjem et naturlig overnattingsvalg for klasseturen, korsamlingen eller turneringen med idrettslaget.


Kontakt

Trondheim Vandrerhjem
Weidemannsvei 41, 7043 Trondheim
Telefonnummer: +47 73 87 44 50
E-post: booking@trondheimvandrerhjem.no
Hjemmeside: http://www.trondheimvandrerhjem.no

Scandic Bakklandet