prisvinnende sjokolade

Jentene på Tunet

EKTE, NORSK SJOKOLADEHÅNDVERK

Jentene på Tunet

Jentene på Tunet er kjent for høy kvalitet på sine produkter med eksklusiv innpakning, men det de er mest stolte av er alle tilbakemeldingene på fantastiske smaksopplevelser! Råvarer av høy kvalitet – rene frukt og bærpuréer, nøye utvalgte nøtter, og ikke minst Valrhona Grand Cru sjokolade utgjør noe av de smaksrike ingrediensene i Sjokoladefryd.

Skandinavias beste sjokolade!

Jentene på Tunet fikk en pangstart med fantastisk respons på Trøndersk Matfestival i Trondheim i 2016 og ble nominert til årets stand. Likeså ble de samme år nominert til årets julegave i Dagens Næringsliv. I 2017 og 2018 representerte Jentene på Tunet Norge i International Chocolate Awards og kom hjem med medaljer! I 2019 ble det gullmedalje med sjokoladen Lakriskaramell. Listen stopper ikke der – I 2019 var de finalister og nominert til “årets godbit” i mat-og drikkevarebransjens Oscarutdeling – Det Norske Måltid!

Den lille sjokoladefabrikken i Selbu fikk 2 gull, 3 sølv og en Special award i International Chocolate Awards 2020!

Er du enda ikke overbevist? Ta turen innom gårdsbutikken og smak deg gjennom prisvinnende smaker! Alternativt dersom du befinner deg i Trondheim sentrum, kan du dra innom Sjokoladebutikken.


Kontakt

Jentene på tunet
Kammen 39, 7580 Selbu
Telefonnummer: 41 11 31 31
E-post: post@jentenepaatunet.no
Hjemmeside: jentenepaatunet.no/

Jentene på Tunet