Aktiviteter i ferien for hele familien

Nyt livet i byen hvor mulighetene er plenty; både for poden på tre og far som har runda femti. Fra oppspilt latter på en solfylt badeplass, til storøyd fascinasjon på morsomme museer. Veien er kort fra A til B, enten målet er skogen eller en koselig kafé. Beveg deg til fots, på sykkel eller trikk, til nye hjørner av familiens lekeplass.


Lekestund!

Lekeplasser

De mange parkene og lekeplassene i Trondheim tilbyr barna god plass å boltre seg på – helt gratis! En ubeskrivelig følelse av frihet som er god bruk av tiden din. Når magen begynner å knurre, tilbyr Sellanraa, Ila Brainnstasjon og Café To Tårn smakfull take away – og som alle vet, mat smaker best i det fri!


MARINEN

Marinen er en sørvendt park med utsikt til Nidelva og Nidarosdomen. Denne vakre parken er intet mindre enn en lokal favoritt med uendelige gressplener å boltre seg på, og en flott lekeplass for barn. På varme sommerdager er dette store grøntområdet fylt av lokalbefolkningen – det være seg studenter, familier eller de som nyter pensjonisttilværelsen. Innimellom parkspill, grillfest og soling høres musikken fra bærbare høyttalere – noe som gjør at den gjennomsnittlige sommerdagen føles som en festival du kommer til å huske.


FINALEBANEN

Parken som har alt. Denne mangfoldige parken er ikke bare full av morsomme muligheter, men den er STOR. Og det byr på mye moro for hele familien. Parken ligger i Øya-området, like ved St. Olavs Hospital, og sentrumsnært. Gå til banen og tren fotballferdighetene dine, eller føl sanden mellom tærne på volleyballbanen. Om vinteren kan du gå på skøyter her, og aktiviteter som basketball og skateboarding er alternativer om sommeren. De yngste medlemmene av flokken kan glede seg over lysbildene og store husker, eller kanskje ta en pust i bakken i fontenen i det grønne området. Og hvis du er ute etter ei treningsøkt, finner du et utendørs treningsstudio her også.


ILAPARKEN

I denne grønne lungen finner du et pusterom vest for sentrum av byen, i nærheten av Ila. Mens de minste barna kan hengi seg til lekeplassen på stedet, tilbyr parken også en fotballbane. Det er også en zip-line her, og venter på de som lengter etter en sug i magen. Eller du kan se de små byfuglene drikke vann, eller kanskje ta et bad, i parkens fontene. Parken tilbyr også offentlige toaletter som er velholdte og rene.