Trondheim City Card_nettside

Priser og kort

Du kan velge mellom ulike typer kort avhengig av hva du har lyst til å oppleve og hvor lenge du skal være i byen. Kortene kan kjøpes med en varighet på 24 timer, 48 timer og 30 dager. Det betyr at du altså kan velge når du vil bruke det og hvilke av de fordelene som ligger i kortet, 

Museumskortet er for alle som vil oppleve byens viktige historie, den spennende kunsten og noen av byens aller beste spisesteder. Dette kortet gir rabattert inngang  på over 15 museer og attraksjoner, inkludert Nidarosdomen.

Med Familiekortet kan hele familien oppleve byens familievennlige attraksjoner. Kortet gir blant annet rabatt på inngangsbilletter for familier ( 2 voksne og inntil 3 barn), restaurantbesøk og shopping.   

Kunstkortet passer for deg som vil prøve kunstløypa og attraksjonene som ligger i Midtbyen. Her er det gangavstand mellom alle stedene og du får gode rabatter på inngang, restauranter og relevant shopping. Dette kortet er dessuten billigere enn de andre kortene, da det er færre fordeler som inngår.