Trondheim City Card_nettside

Kjøpsbetingelser

Visit Trondheim AS anvender Stripe som betalingstjeneste av kjøp i Trondheim City Card. Vennligst les disse vilkårene før du foretar en bestilling.

Bestilling
Med en bestilling menes her ethvert kjøp av produkter som er gjort i Trondheim City Card. Bestillingen blir bindende når betalingen er bekreftet i appen. Det er kjøpers ansvar å kontrollere at bestillingen er korrekt før kjøpet gjennomføres. Ditt kort blir belastet umiddelbart etter at du har oppgitt nødvendig informasjon. Du må være minst 18 år for å gjøre en bestilling gjennom Trondheim City Card. 

Avbestilling/endring
En avbestilling av gjennomført kjøp er ikke mulig i Trondheim City Card. Du velger selv om du benytter fordelene som er kjøpt.
En endring av gjennomført kjøp er ikke mulig i Trondheim City Card. Du velger selv om du benytter fordelene som er kjøpt, eller om du kjøper et annet fordelskort som benyttes i stedet.

Som kunde er du pliktig å akseptere økonomisk ansvar for alle transaksjoner gjort i ditt navn.

Forbehold om endringer
Vi tar forbehold om endringer og feil i Trondheim City Card. Alle opplysninger gis med forbehold om forandringer som kan ha kommet til etter at dette ble lagt ut. Det tas også forbehold om eventuelle skrivefeil.