shutterstock_415692367

Trondheim City Card

Trondheim City Card er et fordelskort som er smart å ha når man skal oppleve Trondheim. Her får du tilgang på en rekke rabatter og fordeler på opplevelser, attraksjoner, museer, kafeer, restauranter og butikker i Midtbyen. 

Du kan velge mellom ulike kort som passer til dine interesser og varighet på oppholdet. Se priser og de ulike kortene i menyen til høyre.

Slik kjøper du:
Last ned Trondheim City Card i Google Play eller App Store, dette er gratis. Registrer deg med brukernavn og få tilgang til de ulike kortene. Velg det eller de kortene du ønsker å kjøpe, følg stegene og gjennomfør betaling med ditt betalingskort. Kortet aktiviseres først når du bruker din første fordel hos forhandler. Det vil si at du kan laste ned og kjøpe kortet før du kommer til byen. Når du har begynt å bruke kortet vil nedtelling aktiviseres. 

Hvordan bruker du kortet:
Når du har kjøpt et kort, får du tilgang på alle fordelene. Disse gjelder kun èn gang per kort. For å bruke rabatten, tar du frem telefonen når du kommer på det aktuelle stedet, trykker på fordelen og viser den frem til betjeningen. De vil godkjenne rabatten og deretter betaler du det du skal. Dersom det er en fordel som er gratis - betaler du selvfølgelig ingenting.