PRAKTISK, UNIKT OG PERSONLIG

Papir&Design

Hildes beste tips

Fra gavelisten til oppbevaring av minnene

Hilde Eriksen er daglig leder og eier av Papir & Design i Trondheim. Hennes store lidenskap for papir kombinert med lekker og funksjonell design, har ført til en unik perle av en butikk i Jomfrugata, midt i Trondheim Sentrum. Hilde har gjennom årene opparbeidet seg en solid mengde erfaring når det kommer til bryllup. Vi har tatt en prat med henne, og fått med oss verdifulle tips og råd på veien.

Hilde Eriksson, daglig leder i Papir&Design
De ansatte brenner for gode kundemøter


Gjesteboken

Det har blitt mer og mer vanlig med gjestebøker i bryllup, gjerne sammen med bruk av Polaroidbilder/Photobooth. Utrolig koselig å lese gjennom i ettertid. Vi bruker alltid å tipse om at det er lurt å la en person ha ansvaret for å minne folk på å skrive i løpet av kvelden, gjerne en forlover, så er man sikker på at alle husker det. De morsomste hilsenene kommer gjerne litt utpå kvelden, men da er det samtidig fort gjort at folk glemmer å skrive…

Hilde Eriksson, Papir&Design

Gavelisten

Oppgjennom så hadde vi mange spørsmål om vi hadde gavebøker, eller bøker som egnet seg til å skrive gaver i, men dette ble utfordrende; Bøkene som hadde passe plass var for små i størrelse, og bøker som hadde store nok ark ble for tjukke så det bare ble noen av arkene som ble brukt. Da kom idéen til den geniale gavelista vår. Vi lager en ferdig liste med navn og dato i A4, med kolonner for navn og gave, så er det superenkelt å få oversikt – de ser dessuten superfine ut.

Hilde Eriksson, Papir&Design

Til talene

Dette er en idé vi kom på da jeg selv skulle være forlover i et bryllup. Det var litt kaotisk med å skulle holde orden på kortene, og jeg lurte på om jeg kunne finne en løsning der de ble en slags bok. Så kom jeg på det supre trekkspill-albumet vårt. Vipps så hadde jeg en perfekt bok til talen, og på de resterende sidene limte jeg inn minner og bilder til bruden. Etter å ha holdt talen ble den derfor en nydelig gave rett fra hjertet!

Hilde Eriksson, Papir&Design

Bordkort

Bordkortene våre er også en liten spesialitet som vi sender til hele landet faktisk. Når man dekker opp et bord så er det alltid mye som skjer rundt tallerkenen. Vi valgte derfor å lage en løsning med bordkort som henger på glasset. Bordkortene er så dekorative i seg selv, så etter at man har satt blomster på bordet så er det ikke mer som trengs for det vakreste bryllupsbord. Bordkortene lages i butikken – de kommer ferdig trykt med navnet til hver enkelt gjest og med en liten hilsen under; «Takk for at du vil feire denne dagen med oss!»

Hilde Eriksson, Papir&Design
Lekre bordkort med en personlig hilsen
Trekkspill-albumet til talen blir en nydelig gave rett fra hjertet

Minneboks

Både gaveliste og gjestebok for også plass i det som vi mener egentlig er et must for alle som gifter seg; Minneboksen. Den nydelige vevboksen rommer minner, kortene man får, gjestebok, gaveliste ++ fra den store dagen. Det er utrolig koselig å ta frem denne i ettertid.

Hilde Eriksson, Papir&Design

Personlig preg

Papir&Design sin spesialitet er at alle disse produktene kan få personlig preg, og dette gjøres lokalt i butikken i Jomfrugata.

Med sin klassiske og oldschool pregemaskin setter de sammen bokstavene etter kundens ønske og preger tekst på produktene.


Bærekraft

Alle våre produkter er nøye utvalgt fra et knippe leverandører og produsenter som vi kjenner at står for de samme verdiene som oss. Bøker og bokser er fra det svenske merket Bookbinders Design, som kun bruker europeiske bokbindere til sin produksjon. Alt som benyttes av vever, papir, kartong o.l. er utvalgt med tanke på bærekraft og miljø. Papiret vi bruker i bøker, gjesteliste o.l. er miljøsertifisert og svanemerket.

Hilde Eriksson, Papir&Design

Papir&Design

Thomas Angells gate 22, 7011 Trondheim
Tel: 73 50 46 40
E-post til Hilde Eriksson: hilde@papirogdesign.no
E-post til butikken: hei@papirogdesign.no

Åpningstider

Mandag til lørdag
10:00-18:00

Papir & Design