HISTORISK. EVENTYRLIG. ROMANTISK.

BRYLLUPSBYEN TRONDHEIM

En magisk miks av muligheter

Til alle tider har kongelige, kjendiser og vanlige folk fra hele landet valgt Trondheim som bryllupssted. Vi skjønner de godt – ikke noen annen by i Norge byr på den magiske miksen av historie, kvaliteter, opplevelser og sjarm. Har du funnet den rette, har Trondheim alle ingredienser for å skape nettopp ditt eventyrbryllup.

Planlegg for livets vakreste ja

Viktig å vite:

Før dere kan gifte dere må dere søke om prøvingsattest. Det gjøres på skatteetaten.no:


Fra skjulte perler og små kapell til majestetisk og luksuriøst

I Trondheim finner du alt fra de skjulte perlene og små kapellene, til de herskapelige og majestetiske lokasjonene. La deg inspirere!


Uforglemmelig på Sverresborg

Hvor mange steder vet du av som kan tilby både vielse i en stavkirke fra 1100-tallet, og bryllup på ruinene av kong Sverres middelalderborg med vidt utsyn over Trondheim by? Hos Sverresborg Trøndelag Folkemuseum får du det – og mer til.

EMILIE OG ALEKSANDER –
NESSET GÅRD, SVERRESBORG TRØNDELAG FOLKEMUSEUM

«En uforglemmelig kulisse for den fineste dagen i livet vårt»


Hva gjør Trondheim unik – vi har spurt eksperten

Vi har sett nærmere på hvordan det er å jobbe som vigsler, og hva som gjør Trondheim til den perfekte bryllupsbyen i øynene til en som har vielser som sitt yrke.

Trondheim er en by med mange vakre områder som er tilgjengelige for alle. Og uansett hvilke ønsker et par har for sitt bryllup, finnes det alternativ som vil sørge for en vakker og verdig seremoni.

Gunhild Foss Heggem, Human-Etisk Forbund


Magiske rammer på Britannia

Gjør ett av verdens beste hoteller til rammen for bryllupet ditt. På Britannia finnes lokaler til både små og store bryllupsfeiringer – om det er middag for to i Speilsalen, eller en feiring med 240 gjester på runde bord i Britannia Hall. Her kan du ha både vielsen, festmiddagen og dansen.

BRYLLUP I LUKSURIØSE OMGIVELSER

BRITANNIA


En kulinarisk kjærlighetshistorie

Lidenskap for lokale råvarer blandet med nye tanker og ideer har satt Trondheim på kartet med mat og drikke i verdensklasse. Hva sier «jeg elsker deg» bedre enn mat laget med kjærlighet?


PAPIR&DESIGN

Unikt & Personlig


Rockheim Panorama

Rockheim Panorama ligger i 5. etasje på det nasjonale museet for populærmusikk, og her ligger alt til rette for bryllupsfesten! Den har en fantastisk utsikt mot Trondheimsfjorden og byen, stor utendørsterrasse og en meny tilberedt med omsorg og kreativitet.


Veien til ekteskapet

Hvor søker man om vigselsattest, hvor tidlig ut bør man booke kirken og hvor går man for å få smarte tips til bryllupsplanleggingen? Her har vi samlet informasjon om forskjellige tema som mange lurer på når de planlegger bryllup.

Nyttig å vite før man gifter seg


Et Venetiansk Palass

Fra gammelt av var det slik bankbygget i Trondheim ble omtalt. Kunsten, historien og omgivelsene i Banksalens lokaler gir en unik og historisk ramme rundt bryllupet.


Reis til Bryllupsbyen Trondheim

Innfartsparkering og snarveier

Visste du at du kan parkere bilen gratis flere steder og reise kollektivt videre inn til Trondheim?
I Trøndelag er det opparbeidet flere parkeringsplasser nær bussholdeplasser og togstasjoner. Dette gjør det enkelt å kombinere bil eller sykkel med tog eller buss inn til Trondheim. Les mer om innfartsparkering og snarveier inn til Trondheim.