Britannia Hotel

Vinbaren

En levende kjeller

8000 flasker av verdens beste vin

Britannias Vinbar er en levende kjeller. En bar og tre rom for vinsmaking, alle med veggene dekt av 8000 av verdens beste flasker. Når du går ned i dette imponerende kjellerrommet omgir du deg med den største vinsamlingen i Norge. Her får du også servert den beste ost og spekemat servert av noen av de beste vinkelnerne i regionen. Her får du muligheten til å smake på noen av Britannia Hotells fineste viner.

Den rikholdige vinbaren er bygd opp av Britannias vin-eksperter, som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass. Vinbaren har et utmerket utvalg av franske, spanske og italienske viner, og et enda mer imponerende utvalg fra andre vinproduserende land som Portugal, Libanon, USA, Sør-Afrika, med flere.

Teamet bak Vinbaren har skaffet seg viner fra legendariske navn, og holder også “mesterklasser” med besøkende verdenskjente vinprodusenter, i tillegg til jevnlige jazz- og smaksarrangement.

Det er mulig å leie Vinbaren (eller en del av baren) for en privat vinsmaking. Send din forespørsel ved å bruke kontaktinformasjonen under, eller bruk Britannias kulturkalender for informasjon on arrangementer du kan delta på.


Kontakt

Vinbaren Britannia
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim
Telefonnummer: 73 80 08 02
E-post: event@britannia.no
Hjemmeside: britannia.no

Åpningstider

Tir – tor: 17.00 – 23.00
Fre – lør: 15.00 – 24.00
Søn & man: Stengt

Vinbaren