Kafé

Ila Brainnstasjon

Konserter og quiz

Kultur & hygge

Ila Brainnstasjon er en kulturkafé som ligger rett ved siden av parken i pittoreske Ila. Her finner du et utvalg av varme og kalde retter, kaffe, te, vin, øl og brennevin. På Ila Brainnstasjon serveres enkel, men god mat basert på det beste av lokale råvarer; Kjøtt fra Meråker, grønnsaker fra Frosta. Til og med ølet er så lokalt som det kan bli, Austmann og To Tårn bryggerier ligger bare noen kilometer fra kafeen.

Ila Brainnstasjon har også en liten scene der lokale artister opptrer fra tid til annen. Hver søndag klokka 14 er det Søndagsjazz live, et populært og etter hvert kjent konsept i lokalmiljøet. Bakgården og uteserveringen som vender mot parken, er et utmerket sted for de nydelige lyse sommerkveldene.

Planlegger du å tilbringe dagen i parken? Hva med å dra innom Ila Brainnstasjon for å ta med noe av deres take-away? På veggene i denne tidligere brannstasjonen henger bilder og kunst fra lokale samarbeidspartnere, og bak baren finner du det som kan være det mest vennlige bar-personalet i Trondheim.


Kontakt

Ilevollen 32b, Trondheim
Telefonnummer: 48 95 50 36
E-post: isak@ilabrainnstasjon.no
Hjemmeside: ilabrainnstasjon.no

Åpningstider

Man – tir: Stengt
Ons – tor: 16.00 – 23.00
Fre: 16.00 – 0.00
Lør: 13.00 – 0.00
Søn: 12.00 – 19.00

Ila Brainnstasjon