God gammeldags

Kanefart


Varighet

Ca. 1 time

maks Antall

15 personer
– fordelt på to sleder

Type

På forespørsel

Sesong

November – april


Leter du etter den ultimate vinteropplevelsen?

Se for deg å sitte i en tradisjonell slede bak vakre hester som tar deg gjennom et vinterkledd landskap. Hva kan vel bli mer idyllisk? Ta på deg varme og komfortable klær og finn veien til Lian.

Trikken til Lian går fra sentrum flere ganger i timen, men hvis du vil gjøre reisen enda mer spesiell, hva med å leie veterantrikken fra 1950?  

På Lian venter Torstein og hestene, med sleden pakket med varme saueskinn til å sitte på, og ullpledd som holder bena gode og varme. Midtveis i turen tenner kusken bål og koker vann i kjele til varm drikke. Ta med deg din favoritt-te eller kaffe som du kan varme deg på mens du nyter vinterlandskapet rundt deg.

Turen kan ende opp tilbake ved trikken igjen, eller den kan avsluttes ved Lian Restaurant. Kanefart er perfekt å kombinere med et deilig måltid basert på sesongens råvarer og med fantastisk utsikt på Lian Restaurant, enten før eller etter.

Dersom den trønderske vinteren ikke leverer som ønsket, og snøen lar vente på seg, så foregår turen med trekjerre i steden for slede. Snø eller ei – en kanefart i bymarka er uansett en opplevelse utenom det vanlige.


Kontakt

Torstein Opheim
Telefon: 920 18 590
E-post: torstein.opheim@wemail.no